Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Lecția publică cu participarea elevilor de la Centrul de excelență în industria ușoară

Lecția publică cu participarea elevilor de la Centrul de excelență în industria ușoară

  imprimare
10.04.2017   2754 Accesări  

La data de 03 aprilie curent s-a desfășurat un nou eveniment din cadrul Programului de informare a populației prin intermediul bibliotecilor. Lecția publică a avut loc în incinta Bibliotecii municipale "B. P. Hașdeu", care a servit ca platformă de interacțiune a elevilor de la Centrul de excelență în industria ușoară cu reprezentanții Secretariatului permanent al CNCTFU, Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii și experții independenți.

În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte cu referire la: problema traficului de ființe umane, riscuri, instrumente de prevenire, instituții cu atribuții în domeniu,  proceduri legale de angajare în câmpul muncii, informații cu privire la flirt sau hărțuire, dezamăgiri în rândul tinerilor, dezvoltarea relațiilor sănătoase, etc.

La final, participanților le-au fost distribuite materiale despre instituțiile cu competență în domeniu și liniile fierbinți la care se pot adresa în cazul în care se află în situație de risc sau necesită consultanță la subiectele abordate.

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md